Skip to main content

Lid worden

We hebben al bij de notaris getekend voor onze stichting maar het duurt even voordat we ook een bankrekening krijgen. Daarom kunt u alvast uw gegevens hieronder invullen en zodra het mogelijk is, gaat alles in werking treden en nemen wij via de mail contact met u op. Nogmaals dank!

Als Rebuild Organisation for Children in Turkey hebben we het voorrecht om directe banden te banden met de getroffen gemeenschappen en specifiek met de lokale onderwijsgemeenschap. Door deze directe link kunnen we heel gericht en effectief werken en ervoor zorgen dat het geld dat we inzamelen op de juiste plek terechtkomt. We werken samen met lokale partners en hebben een goed beeld van de specifieke behoeften van de getroffen kinderen, met name hun onderwijsbehoeften. Dit betekent dat we als stichting direct bijdragen aan het helpen van de meest kwetsbare kinderen en dat we transparant zijn over hoe we uw geld besteden.

Door maandelijks vijf euro (meer mag natuurlijk altijd) te doneren aan onze stichting, kun je deze kinderen een blijvende steun bieden voor hun opleiding. Bovendien zullen we onze leden in contact brengen met de kinderen die we helpen, zodat u persoonlijk kunt zien hoe we uw bijdrage gebruiken en wat voor impact Rebuild Organisation for Children in Turkey heeft met uw donaties op hun levens. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw bijdrage wordt gebruikt om deze kinderen te helpen en te ondersteunen en dat u een positieve impact maakt op hun leven. Al zijn wij op afstand, deze kinderen hebben ons nodig. Help alstublieft mee en word lid, zodat we deze kinderen kunnen helpen om hun volledige potentieel te bereiken na zo’n verschrikkelijke gebeurtenis.

* Voor dit bedrag ondersteun je persoonlijk één basisschoolleerling voor een jaar. U ontvangt persoonlijke updates van dit proces.

Deel dit met anderen